top of page

Mijn Diensten

Stel je eigen schoonheid tentoon

Bruidsstyling

Bruidsmake-up en kapsel

Proef

Voor de huwelijksdag plannen wij een testmoment in voor de bruidsmake-up en het kapsel. Tijdens die proefsessie luister ik naar al uw wensen en verlangens om deze vervolgens naar uw ideale bruidslook om te zetten. Deze proefsessie verzorg ik in mijn studio te Hemiksem.

Huwelijksdag

Op de huwelijksdag verzorg ik jouw make-up en kapsel aan huis zodat u rustig van de voorbereidingen kan genieten. Het opsteken van de haren duurt een uurtje. Voor de maquillage reken ik gemiddeld 45 minuten. Het kapsel wordt gefixeerd met professionele producten. Ook de make-up wordt met de nodige primers en fixers langhoudend én zelfs waterproof gemaakt. Verkies je voor het avondfeest een avondmake-up of een iets ander kapsel? Of wens je een extra bijwerking voor de fotoshoot? Er zijn verschillende voordelige formules om mijn diensten een hele dag in te huren of uw entourage en naaste familieleden te laten maquilleren. Een bijwerking is niet noodzakelijk maar interessant als je de look doorheen de dag wenst op te bouwen. Tip: reserveer tijdig uw proef- en huwelijksdatum!

MarielouTim-2061_1124.jpg

Make-up workshop

Met vriendinnen, familie of collega’s bij jou thuis of bij mijn studio.

Tijdens deze make-up workshop leer je samen met vriendinnen, collega’s of familie de professionele make-up tips kennen. Dit doe ik aan de hand van persoonlijke tips en tricks, van het kleurgebruik tot de aanbrengtechnieken van professionele make-up artiesten. Iedereen kan zelf uitproberen!

Ik voorzie hapjes, drankjes en alle materiaal (make-up, borstels, spiegels, watjes, reinigingsproducten, …) voor een geslaagde ladiesnight. Bovendien kan ik op aanvraag een professionele fotograaf voorzien die deze onvergetelijke momenten vastlegt!

 

Blush workshops zijn ook mogelijk voor een vrijgezellen-dag (inclusief geschenkje voor de bruid), smokey eyes, hollywood look, dagelijkse make-up, avond make-up, …
De workshop duurt 2 tot 2,5u en kan zowel tijdens de week, het weekend, overdag of ‘s avonds.

*prijzen excl. verplaatsingskosten. Deze worden je steeds op voorhand meegedeeld bij je aanvraag.

LADIES NIGHT OUT: 4 tot 6 vriendinnen worden professioneel opgemaakt voor een onvergetelijk avondje uit! (TIP voor vrijgezellenavond!)
Ik kom naar je toe en voorzie jou en je vriendinnen van een make-up look naar wens. Een aanrader voor vriendinnen of collega’s die willen schitteren voor een avondje uit! 
Deze sessie duurt in totaal 2 tot 3 uur

Het is ook mogelijk om make up aan te kopen waarmee ik werk.

Reserveer tijdig! 

59630927_137785590697594_540020051170400
bottom of page